Szállítás és visszaküldés

Reverse.ro /(Reversee.hu) a következő kézbesítési módszereket biztosítja:

A DPD FUTÁRSZOLGÁLATTAL 1750 Ft, BÁRHOL, MAGYARORSZÁGON.

Várható szállítási idő: 3-5 nap (bárhol Magyarországon)FIGYELEM! Abban az esetben, ha nem veszi át a szállított megrendelést, automatikusan bekerül a feketelistára, és többé nem fog tudni új megrendeléseket tenni a reversee.hu weboldalon.


A termékek visszaküldése 14 naptári napon belül lehetséges, a csomag átvételétől számítva. 

A termékeket legkésőbb 14 naptári napon  kell visszaküldeni, a csomag felvételétől számítva. A visszatérítést akkor fogadjuk el ha a megrendelt méret nem jó, vagy ha a termék nem felel meg Önnek  csak a forgalmazóval történő előzetes kommunikáció útána (10:00-17:00) időtartamon belül, a reversehungary@gmail.com / contact@reversee.hu email címen.


Bármely megvásárolt termék 30 napos garanciával rendelkezik a csomag átvételétől számítva.

A garancia ideje alatt, ha a termék meghibásodik, ezt csak kicserélni lehet, nem visszatéríthető.

A 30 napon belül meghibásodott termékek esetében, a hibás termék kicseréléséért a 3500 Ft-os futárdíjat a fogyasztónak kell megfizetnie!

A csere és a visszatérítés hétfőtől péntekig, 10: 00-17: 00 között lehetséges.
A termékek visszaküldésének szállítási költségeit Ön fogja viselni.

A csere szállítási díját Ön viseli, a csere szállítási díja 3500 Ft.

A csomagot az Ön által megadott címről átvesszük, miután megérkezett hozzánk és ellenőriztük, elküldjük Önnek az új modellt, vagy visszatérítjük a pénzt.

A VISSZATÉRÍTÉSI DÍJJAL KÜLDÖTT CSOMAGOKAT AUTOMATIKUSAN VISSZAUTASÍTJUK

Ön NEM viseli a visszatérítési költségeket, ha:

- A csomagban egy másik terméket kap, mint amit megrendelt.

- Megállapította, hogy a kapott terméknek gyártási hibái vannak.

Miután megkaptuk a visszaküldött csomagot, legkésőbb 14 naptári napon visszatérítjük a termék vagy termékek értékét, banki átutalással..

(A banki átutaláshoz ki kell töltenie a kapott e-mailt, amely megerősíti a csomag átvételét, az IBAN-nal, és az e-mailben kért egyéb információkkal)

Reversee.hu nem  felelős a külső tényezők miatt, a megrendelések kézbesítésének késedelme miatt okozott károkért: különleges időjárási viszonyok, közúti balesetek, sztrájkok, katasztrófák, utcai események vagy egyéb különleges helyzetek, amelyek megakadályozhatják a gyors futárszolgálat időben történő kézbesítését, ezért A Reversee.hu nem fizet kártérítést a termékek nem időben történő kiszállításából eredő károkért.

Fizetési módok"